1355275.jpg

Tytön synttäreiden "teema" oli Mulan. Itse sitä hänelle ehdotin ja se meni jopa läpi, joten kakkuun maalattiin tottakai Mulanin kuva.
Kiinalaiset merkit tarkoittavat Happy Birthday.
Kakussa on 6 munan pohja. Väleissä rahkatäyte (flora vispi + rahka), johon sekoitin mustikka-, vadelma- ja karviaishilloja, mansikanpalasia ja vadelmia.
Kukat sokerimassaa, jota olikin ihanan helppo muotoilla. Olen tainnut viimeksi viime vuoden keväällä sitä käyttää ja nyt ihastuin kyllä sen helppouteen.
Kakusta tuli taas tosi iso, korkeuttakin taisi olla lähemmäs 15 cm ja se juuri ja juuri mahtui tupperin isolle suorakulmaiselle alustale, kupu ei mahtunut päälle. Suurin osa vieraista oli jo illalla ja kakusta syötiin noin 1/4.... no, huomenna tulee onneksi vielä lisää vieraita :)

1355323.jpg

1355277.jpg

Tässä kuvassa näkyy englannista tilaamani disco-hile, värinä baby pink. Tekee ihanan kiiltäväksi... :)

1355278.jpg

Ripottelin sitä myös pursotusten päälle ja kimalteli siinäkin tosi kauniisti. Kuvissa ei vaan niin hyvin näy.

1355280.jpg

Tämäkin kuva on pakko laittaa... löysin sattumalta tytölle myös Mulanin puvun, kun etsin hänelle naamiaisasua kaupoista. Tyttö olikin tosi tyytyväinen, kun sai teeman mukaisen puvun. (Kaverit tulevat huomenna juhlimaan synttäreitä naamiaisten merkeissä)

1355289.jpg
Aika rivi kynttilöitä... vastahan niitä oli siinä yksi...

**************
a Mulan cake for my oldest daughter. I painted the picture in marzipan. The flowers are sugar paste. The chinese charecters means happy birthday.