Heippa,

Vieläkö täällä joku joskus vierailee? Itse tarkistelen täältä silloin tällöin reseptejä ja katselen kuvia, että mitä olikaan siinä ja siinä kakussa koristeena ja mitä onkaan tullut milloinkin tehtyä tms :) Toivottavasti täältä joku muukin joskus löytää jotain kokeiltavaa tai edes ideaa johonkin leipomukseen.

Viime vuosi jäi päivitysten osalta kokonaan väliin, katsotaan josko tänä vuonna saisin vähän tsempattua sen suhteen. Facebookista toki löytyy uusimmat kuvat tehdyistä kakuista ym, mutta tännekin olisi niitä kiva laittaa, ihan itselleenkin, koska täällä on tarinoitani ja kuviani kuitenkin jo 10 vuoden takaa, hui kauhistus ;)

Eli vaikka muutama vuosi on jäänyt väliin päivityksissä, niin siltikin Sitruunamarenki-blogi täyttää hetken päästä jo 10 vuotta! Siksikin nyt tuntuu siltä, että tätä pitää juhlavuoden kunniaksi ehdottomasti taas päivittää ja pitää ajantasalla. Katsotaan kuinka käy...

Itse en tykkää kuvattomista päivityksistä, joten kaivetaanpa tähänkin jokin kuva...

Tällä kakulla juhlistettiin viime kesänä pyöreitä vuosia oman perheen kesken, tulkoon nyt talven keskelle oikein kesäinen kakku ja kuva :)

 valukakku.jpg

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin lukijat!