Ja tässä toinen tämän päiväisistä kakuista.


ONNEA ARTTU!!!

904359.jpg
904361.jpg
904363.jpg

Tämä kakku meni siis synttäreitä juhlivalle Artulle, joka on kuulemma tosi kova Ari Koivunen-fani. Sain idean kakkuun Artun äidiltä ja täytyy sanoa, että oli kyllä haastetta kerrakseen, mutta mielelläni siihen tartuin.
Kuva on siis maalattu geelimäisillä elintarvikeväreillä luonnonvalkoisen marsipaanilevyn päälle. Väreinä käytin vain mustaa ja valkoista ja tekstissä punaista. Ääriviivat vedin teräväkärkisellä marsipaanityökalulla leivinpaperin läpi marsipaaniin, mutta suurimmaksi osaksi tein vapaalla kädellä. Ja vaikka en kuvasta aivan näköistä saanutkaann, niin olen silti aika tyytyväinen työhön. On meinaan ensimmäinen maalaus ihmishahmosta.

Kakussa on 6 munan pohja, kostutuksena spriteä ja väleissä Hellapoliisin tuttu mousse, tällä kertaa mansikoista tehtynä ja toisessa välissä valkosuklaatäyte, jonka olen löytänyt Ullanunelman sivuilta.
(En niitä ohjeita nyt tähän kirjoita, ne löytyvät edellisen kakun kohdalta. Laitoin linkit noihin nimiin, sieltä löytyy myös kyseiset ohjeet.)
Liekit on marsipaania ja pursotukset flora vispiä. Reunoilla myös hopeisia suklaarakeita.

904355.jpg

Tässä kuva maalauksesta ja mallikuvasta. Malli on otettu netistä, on jossakin fanipaidassa
 tämä kuva.

Edit: klo 0:25
Nyt mä menen nukkumaan, oon aika monta yötä tehny taas koristeita ym, että alkaa valvominen vaikuttaa. Kirjoittaessa näitä ohjeitakin meni silmät välillä kiinni, joten jos on jotain kamalia virheitä, niin huomauttakaa vaan reilusti :)